GS1 näkyy ja kuuluu kaikkialla - joka ikinen päivä

GS1 Finland on osa maailmanlaajuista GS1-organisaatiota, joka on vahvasti läsnä sinunkin arjessasi: kaikkialla tunnetun GS1-viivakoodin tuttu piippaus kuullaan muun muassa kauppojen kassoilla joka päivä yli 6 miljardia kertaa ympäri maailman. Alun perin kassatoimintojen nopeuttamiseksi kehitetty yksilöintistandardi on laajentunut kokonaisvaltaiseksi, globaaliksi liiketoiminnan kieleksi.

GS1-standardeihin pohjautuvat palvelumme ovat laajasti käytössä päivittäistavarakaupan toimialalla ja standardejamme hyödynnetään myös enenevissä määrin muun muassa lääkkeiden ja terveydenhuollon välineiden yksilöinnissä, rakennustoimialalla sekä logistiikassa. Asiakkainamme on yli 6600 yritystä, pienyrittäjistä Suomen suurimpiin yhtiöihin.

GS1 Finland - tehokkuutta ja luotettavuutta liiketoimintaan

Tomialariippumattomat GS1 standardit luovat yhdenmukaisen, yksiselitteisen ja määrämuotoisen tavan käsitellä ja hyödyntää tietoa. Niiden avulla on mahdollista yksilöidä ja tunnistaa tuotteita, paikkoja ja tapahtumia, ja jakaa tietoa eri toimijoiden ja järjestelmien välillä alkutuotannosta aina asiakkaalle tai loppukäyttäjälle saakka. Toimitusketjun näkökulmasta standardoidu tiedonvälitys mahdollistaa automaatioasteen kasvattamisen ja koko prosessin kilpailukyvyn ja tehokkuuden optimoinnin. Samalla se mahdollistaa yhtenäisen ja vertailukelpoisen tiedon tuottamisen loppuasiakkaalle ostopäätöksen tueksi eli auttavat ketjua palvelemaan asiakkaitaan yhä paremmin ja paremmin.

Olemme reilun 20 hengen asiantuntijaorganisaatio ja autamme suomalaisia yrityksiä kasvattamaan kilpailukykyään GS1 standardien, koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Avoimena ja puolueettomana toimijana voimme tarjota asiakasyrityksillemme neutraalin alustan verkostoitua ja kehittää yhteistyössä omia toimialojaan ja toimimmekin aktiivisesti eri arvoketjujen kehittämishankkeissa.

gs1 täytekuva

GS1 Finland

Kotipaikka: Helsinki